Joulukalenteri 2017/11Tähän aikaan vuodesta tulee syötyä käärepaperillisia karkkeja ihan vaan joulua odotellessa. Toiset enemmän ja toiset vähemmän. Kuvittelen kuuluvani keskitason kuluttajiin. :) 

Karkkipapereista ja kontaktimuovista syntyy monikäyttöisiä pussukoita ja kasseja. Mallia ja muotoa voi vaihdella mielikuvituksen mukaan. Tämä esitelty malli ei ole suunniteltu painaville lahjoille. Kahvat jää käteen, jos kaksi glögipulloa kantaa naapuriin.


Silitä karkkipaperit esim. leivinpaperien välissä sileiksi. Kokeile silitysraudan lämmön sopivuutta. Minulla toimii juuri kahden ja kolmen pallukan välinen lämpötila. Eli juuri ja juuri puuvillan silityslämpötilan puolella. Asettele karkkipaperit kontaktimuoville ja liimaa toinen samankokoinen kontaktimuovi toiselle puolelle karkkipapereita. Ja näin on käytettävissä kaksi purkaantumatonta ja taivuteltavaa kappaletta. Minä ompelin ompelukoneella kappaleet yhteen kassiksi. Yhtä hyvin voi ommella käsin tai reijittää reunat ja pujottaa kauniit nauhat yhdistämään kappaleet. Kahvat eli kädensijat voi leikata suoraan valmistamaasi materiaaliin tai ommella erilliset kahvat esim. kankaasta tai solmia nyörit kahvoiksi.
Mukavaa maanantaita! Muista lähettää joulukortit.

-Hannele


Kommentit