Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri 2017/7


Virittelin siimalla jouluoksan keittiön ikkunaan. Johon keskimmäinen lapseni tokaisi: Laitoit sitten risun ikkunaan. Näin ne joulutunnelmat kohtaavat! :) Nyt siinä on valot, mutta eiköhän siihen löydy vielä jotain roikkuvaakin. Lasten joulukoristeet saattavat saada paraatipaikan.


Kävelyllä keräät kätevästi jouluisen kattauksen tai asetelman ainekset. Kerää pieniä puun alkuja eli taimia :), lepän oksia ja lehtikuusen oksia. Voit istutttaa oman "huonekuusen" metsätaimistakin! Minä maalasin vielä lehtikuusen käpyihin hiukan kultaa Inka Gold-väreillä.

Muistathan  Jokamiehenoikeudet! Maasta voi kerätä, mutta katkomiseen tarvitset maanomistajan luvan. Tässä linkki usein kysyttyihin kysymyksiin.
Hyvää torstaipäivän jatkoa sinulle! 

-Hannele


Kommentit

  1. Tuohon sopii hyvin ne lasten työt, olisivat näyttäväst esillä. Kiva idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet ihana, kun jaksat seurata joka aamu! Kiitos!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele